GymJunkie

BLOG

2020. szeptember 28. 11:36 - iamzltn

GymJunkie sztorik: Gergő update

Üdvözletem minden GymJunkie olvasónak!

Pár hete írtam az első vendégbejegyzésemet erre a felületre és azóta megint történt egy-két dolog, úgyhogy Zoli pisztolyt tartott a fejemhez megkért, hogy írjam le az elmúlt 4-5 hetem változásait.
Ahogy az előző, úgy a mostani bejegyzésben sem fogok túl sok számot leírni, viszont próbálom a viszonyítási alapokat bemutatni, mi változott az elmúlt időszakban.
picsart_09-26-01_28_28.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2020. szeptember 22. 20:11 - iamzltn

Johanna 77. nap - A dögös nők nem születnek, keményen megdolgoznak érte

Tegnap belenéztem ebbe a Bodyguard c. sorozatba, amit csak Richard Madden miatt nem nyomtam ki az első 20 perc után. Mondja el nekem valaki, hogy az életszerűtlenül túltolt feminizmus miért jó? Valaki tényleg azt gondolja, hogy a nők attól érzik magukat egyenrangú partnereknek, hogy ebben a sorozatban a kezdeti túszdrámában az öngyilkos merénylő, a helyszínre érkező különleges egység vezetője, a vonatra behatoló kommandós, a mesterlövész és még a kurva bombaszakértő is egytől egyig nő volt?!?! Láttak ezek már kommandós egységet? Az ideológia megfojtja a kreatív tevékenységet, de ezt csak azért mondom, mert a nők nem attól érzik magukat jobban, mert Hollywoodban mostantól hivatalosan is kissebbségnek számítanak, hanem pl. attól, hogy a faszijuk mellettük áll egy olyan program során, mint amilyenben Johanna van jelenleg. Vannak párok, ahol a náluk megfigyelhető konstruktivitás nincs meg a másikkal szemben, és a megszokott fosból való kimászásért sokszor érzelmi sanyargatás meg hiszti jár. Az instabil emberek nehezen viselik mások sikereit, ami borzasztó nehézzé teszi egyeseknek, hogy egyről a kettőre lépjenek. Ha valaki elindul valamerre és fejlődni kezd ott a másik félnek két lehetősége van: vagy felveszi a tempót és mennek együtt, vagy lemarad, frusztrálttá és féltékennyé válik, amivel alá is írta a kapcsolat halálos ítéletét. Johannának bazi nagy mákja van, mert Peti hobbi séf és szívesen főzi meg neki a diétás menüt a lehető legjobb minőségben, eljár vele futni és amennyire látom támogatja amiben csak tudja, ez pedig meg is látszik Johannán. Nem tudom, hogy Johanna ezt egyedül is végig tudná-e csinálni, de az zicher hogy a nehéz pillanatokban ez a fajta támogatás jelenthet annyit, amennyi a 'faszom az egészbe, feladom' és a 'ha megpusztulok is végigcsinálom' között van. 
johanna77.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2020. szeptember 18. 18:36 - iamzltn

Tomi - Program kezdetek: a 80 kilós fogyás!


118523461_306361453762221_3673890084310809959_n_1.jpgHa az ember átesik egy tanulási folyamaton és elkezd rutinból dolgozni egy bizonyos területen, hajlamos elhinni magáról, hogy hatalmas könig. Ez velem is megesett, azt hittem már láttam mindent. Dolgoztam én már fiatallal, öreggel, emésztési, mentális, hormonális (és/vagy) problémával küzdővel, olyannal akin, csak 10 kg súlyfelesleg volt, meg olyanon is, akin minimum 30. Volt, akinek lumbális gerincsérve volt, meg olyan is, akinek nem volt egy ép ízülete sem, de a jelenlegi programosok között is van nyaki gerincsérves egyéb ízületi gyulladással (igen, halmozottan hátrányos helyzetű), deréktáji kitüremkedéssel rendelkező és a sort folytathatnám. Aztán érdeklődött egy srác, hogy extrém túlsúllyal is működnek-e ezek a programok. Pff mondom miazhogy, extrém túlsúllyal működnek a leginkább. A sok puskaport szagolt veteránok magabiztosságával kérdeztem, hogy mégis mit jelent az extrém túlsúly. Idézem: 

"Jelenleg szerintem 160 kg, ami lesz több is, mer most 2 hetet nyaralok... :D"

Aztán nem tudom mi történt a nyaralás alatt, de Augusztus végére a 160-ból 167,5 kg lett, vagyis ez lett Tomi kezdősúlya. Megkérdeztem a srácot, ha írnék bejegyzést, szeretne-e álnevet, ha igen mit, válasszon. A válasz az volt, hogy Pufi Lufi Kapitány, amin én beborultam az asztal alá. 

Amiért ez a bejegyzés megszületett, az az hogy az extrém túlsúllal rendelkezők is kapjanak észbe, a miértekről alább még szólni fogok. Sosem késő elkezdeni javítani a helyzetükön, nincs olyan, hogy menthetetlen és ezt Tomin is meg fogjuk mutatni. 

Tovább
Szólj hozzá!