GymJunkie

BLOG

2020. szeptember 10. 17:40 - iamzltn

Receptkönyv kész!

Háhhh!!! Emlékeztek, amikor ebben a bejegyzésben, még Augusztus 17-én azt írtam, hogy az a hétvége lesz a határidő, amit meghúztam, hogy kész lesz ez a kurva receptkönyv? Szerintetek kész lett addigra?! Mondanám, - és igaz is lenne - hogy az élet meglepő kreativitással tud lemélytorkoztatni bárkit, ebben az esetben inkább az a helytálló, hogy amikor szakit bízunk meg valami melóval a spórolásnak mindig duplán fizetjük meg az árát. Köszönet Krisznek, hogy egy nap alatt megszabadított az egy hónapja tartó passiótól, ami a receptkönyv-grafikus tengelyen zajlott. 

A lényeg viszont, hogy elkészült  és szerintem nagyon páván mutat, alább képeket is mutatok róla, pedig oh boy sehol sincs ez még ahhoz képest, ahogy én ezt megálmodtam. A képanyag Johannáék segítségével készül - nagy pacsi Petinek - és most tudtam meg, hogy Dzsínó barátom, - aki a Szeged Gasztrokönyve projekt mögött áll, és már profin bánik az ételfotózással - is elkezdte a képek készítését. Szóval heteken belül temérdek képanyag készül a receptkönyvhöz, ami azt jelenti, hogy megint hozzáértő grafikus kezébe kerül majd a cucc és az alábbi és ezekhez hasonló minőségű képekkel fog elkészülni a receptkönyv második verziója. Ezek itt nem habiztire készült ételek srácok, ezek a receptkönyvből származó, a JUNKIE-s kaják, ezeket eszik a programosok is. Jó, mondjuk  az egyik programos srác, Roli tegnapi wokban készült pörköltje (besírtam) nem egészen úgy mutatott, mint itt a jobb szélső, de majd kis gyakorlás után ő is belejön.kajak.jpg

Most mondja valaki, hogy ezek a képek nem gyönyörűek! Emellett idővel több recepttel bővülni is fog a tartalom éééés egy kicsit részletesebb leírás kerül bele a kalóriákkal való matekoláshoz, méghozzá olyanformán, hogy az egyszerű halandó is megértse. Aki most arra játszana, hogy majd megveszi a második verziót, annak azért mondanám, hogy ez nyilván majd a receptkönyv árában is realizálódik, másrészt aki az első verziót megvásárolja, az majd kedvezményesen kapja meg az újabbikat, harmadrészt a saját magamnak szabott határidők bottal húzott vonalak a homokban, én nem várnék magamra. Ha rendet akartok tenni a táplálkozásotokban itt van ez a cucc, vegyétek meg: szép, igényes, minőségi és legfőképpen már számos emberen bizonyított! 
Apropó vásárlók: először is kösz mindenkinek, aki emailben megrendelte a cuccost, használjátok sok szeretettel, másrészt bíztatnék mindenkit, hogy küldjenek visszajelzést, akár a kajákról - igaz, azokon változtatni nem fogok - de ha sikerül eredményeket elérni ennek köszönhetően, arról mindenképp dobjon egy emailt. 

A múltkori bejegyzésben már leírtam, de leírom még egyszer, hogy ez a receptkönyv hiánypótló, a magyar fitness piacon sehol máshol nem kaptok egy olyan komplex anyagot, ami ennyire könnyűvé varázsolná a táplálkozásotok gatyába rázását. Amikor azt mondtam, hogy erre az anyagra fognak épülni a GYMJUNKIE programok, akkor még nem fogalmazódott meg bennem az, ami tegnap este már igen. A receptkönyv mellé írni fogok 10-12 hetes programokat a leadandó súly és edzettségi szintek szerinti bontásban, edzéstervekkel, kardioval, erősítésekkel, amik minden lépést napról napra tartalmazni fognak magyarázatokkal. Ezek tartalmazni fogják a receptkönyvet és egy pontos lépésről-lépésre leírást a táplálkozáshoz, hogy miből, mikor, mennyit kell fogyasztani. Mindezt a lehető legegyszerűbb formában. Az emberek lusták, nem akarnak gondolkodni, nincs idejük tervezgetni, sakkozni, utánajárni minden apróságnak és ennek inkább megfizetik az árát. Itt lesz a lehetőség, hogy kapjanak egy olyan anyagot, ami minden egyes lépést tartalmazni fog ahhoz, hogy sikeresen szálkásodjanak, építsenek izmot, alakformáljanak, adják le a nagyobb súlyfelesleget. Ezek az anyagok nem hasraütésszerűen íródnak, hanem egytől egyig a már programosokon bizonyított lépésekre fognak épülni. Megveszed, letöltöd mobilra vagy kinyomtatod és elvégzed a leírtakat, majd örülsz a fejednek, hogy félmezkóban mehetsz fesztiválozni vagy felveheted végre a régen eldugott forrónacidat. A non plus ultra persze egy applikáció lenne, de majd mindent a maga idejében, meglátjuk mit tudunk összehozni a következő hónapokban, addig is sokezer munkaóra belemegy még a jelenleg előttünk álló feladatokba is. 

Na de a lényeg. Néhány kép a receptkönyvből:

Így használjátok!

Kiszámolod kb. 3 perc alatt, hogy - elméleti síkon legalábbis - mi a napi kalóriaigényed. Ezt egy korábbi bejegyzésben pontosan leírtam. Ha ez kijön teszem azt 2100 kalóriára, akkor a 4-5-600 kalóriás receptekből összematekozod magadnak a napi 2100 kalóriát. Ez lehet 4x500 + 100 kcal gyümölcs. (a receptkönyv végén két külön táblázatban listáztam, hogy a különböző gyümölcsökből és zöldségekből hány gr jelent 100 kalóriát, tehát pl. 320 gr eper, 190 gr alma és 110 gr banán jelent 100 kalóriát). De csinálhatod azt is, hogy 400 kalóriát reggelizel, aztán 3x500 kalóriás étkezést csinálsz, és tartasz egy 200 kcal-s snacket valamikor pl. egy fehérjeszelet formájában. Rém egyszerű. Bent vannak a receptek, a hozzájuk tartozó kalóriamennyiségek, neked csak annyi dolgod van, hogy az alapműveletek szerint összeválogatod, a különböző ételeket. Hát nem nagyszerű?! Én jellemzően a Lidl-ben vásárolok, ezért a termékek is ezekkel a termékekkel íródtak, de megvannak ezeknek a más boltokban kapható variánsai is. A tartalomjegyzékben működnek a linkek, vagyis a kaja nevére kattintva rögtön odadob a recepthez. 

A megrendelés igazán profi módon fog működni a saját webshopomon keresztül....lol csak viccelek, dobjatok egy emailt a gymjunkie.blog.hu@gmail.com email címre, majd utalást követően küldöm is a cuccot. 5000 egységet számítok érte, jó erős magyar valutában számolva. Nem tudom, hogy sok vagy kevés, ennyit mondtam rá először, aztán az emberek kifizették, úgyhogy ez most ennyi marad. 

A receptkönyv promot ezzel befejeztem, (dehogy) a következő bejegyzésekben majd láttok új programost, lesz majd régi-új programosok összefoglalója, egy bejegyzés arról, hogy jelenleg én hol tartok az edzésekkel és a formával, majd kicsit rá akarok feküdni az edzős bejegyzésekre, mert azok mostanában elmaradtak, szóval figyeljétek a blogot, igyekszem 2-3 bejegyzést lehozni egy héten. Aztán ez mindig úgy van, hogy betervezek egy bejegyzést, ér valami impulzus, ami totál más irányba viszi el a blogot, úgyhogy a biztos az, hogy 2022-ben is a Fidesz nyer lesznek bejegyzések. 

Áldás, békesség! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6216193484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
BLOG
süti beállítások módosítása