GymJunkie

BLOG

2020. március 13. 16:32 - iamzltn

Renátó 10. nap: -2 kg

Fogalmam sincs, hogy mikor jön el a pillanat, hogy a koronavírus miatt bezárják az edzőtermeket, de nem hiszem, hogy sokat kell várni rá, másrészt ha meg is lépik valószínűleg pár hétig tart majd a történet. Amúgy meg nem számít, mert kijött a jóidő és szerencsére tele a város street workout parkokkal, (plusz a Lidl-ben akciós a kettlebell) úgyhogy megoldjuk az edzéseket bármi is legyen a helyzet. 

Renátó hasa nagyon szépen megindult lefele, de valószínűleg majd a 20-30. nap környékére lesz durván látványos a változás. Rennyán látszik az elhatározás, de 10 nap után még könnyű megállíthatatlannak éreznie magát az embernek. Lesznek még itt hullámvölgyek, de egyrészt én elég nyomást helyezek rá, másrészt a blogon való megjelenés és a dolog nyilvánossága is extra "teher". 

Rempa, 10 nap, -2 kg. 

reni10.jpg

Hát, hol is kezdjem. Eltelt az első 10 nap, maradt 80. Ez így elég drasztikusan hangzik, ám megfelelő motivációval és kitartással nem lesz vészes. Vagy mégis: a Március a vastagbélszűrés illetve családunkban a névnapok és a születésnapok dedikált hónapja, aminek egyenesági következménye a mértéktelen mennyiségű étel, ital és sütemény. Ez utóbbi nem igazán mozgat meg, de az első kettő annál inkább. De nem most jött el az én időm, viszem majd magammal a kimért csirkét az egységnyi rizsemmel. Tartom magam a korábban elhangzott ALL IN kifejezéshez. A diétát tökéletesen tartom, az edzésnél nem a szükséges elégségesre törekszem, aminek meg is lett az eredménye. Mínusz 2 kiló az első 10 napban. Munkaszerződésem határozott idejű és nyár közepén lejár. Így lehet hogy munkanélküli leszek, de legalább ki leszek baszva. Tudom, még nagyon az elején vagyok, de úgy érzem magam, mintha megállíthatatlan lennék. Jó, kicsit enerváltan és éhesen, de megállíthatatlan. Talán annyira, mint a médiát elözönlő koronavírus megjelenések, amiből egyetlen pozitívumot tudok levonni: kevesebben vannak az edzőteremben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7015519696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
BLOG
süti beállítások módosítása