GymJunkie

BLOG

2020. február 13. 15:45 - iamzltn

Judit 30. Nap - Nem lesz könnyebb, te leszel erősebb

Ma van pontosan 1 hónapja, hogy Juci elkezdte a diétát és az edzéseket és a 4 hét alatt leadott 4 kiló a testsúly arányában tökéletes eredmény, hiszen a nem túltolt kalóriadeficit, a magas fehérjebevitel és a kemény fizikai stressz az, ami megelőzi az izomleépülést a diétában. A képekre nézve nem tudom másképp mondani, Judit egyszerűen kurvára jól néz ki, sokkal feszesebb és szépen kezd definiálttá válni, elég ha csak megnézitek a hasát,  vagy az oldalsó képen a vállát meg a combfeszítőjét. Ez már az a forma, ami könnyen hasára fordíthat néhány tucat kandúrbandit a balatonfüredi strandon. 
Evés közben jön meg az étvágy, szokták mondani és ahogy Judit alábbi bejegyzésében olvashatjátok majd, ahogy újabb és újabb határokat lép át, egyre többet és többet akar, ami tökéletesen szemlélteti milyen erőssé válsz, amikor napról napra közelebb kerülsz a céljaidhoz. Bekerült a zónába, ahol mindegy mi történik, a falon is átmész hogy elérd a kitűzött célt és 100%, hogy nem lehet kibillenteni ebből az állapotból, addig amíg ennek a programnak vége nem lesz. Az 58 kilóhoz valószínűleg rá kell húzni az eredetileg tervezett 60 napra 10 napot, és a kalóriákat, de lehet hogy picit az edzést is megpiszkáljuk, de süsd meg Judit most már meg kell csinálni! Akartam írni ide még nagyon sok dolgot arról, amit lejjebb olvashattok, de olyan erős lett Juci bejegyzése (kép alatt), hogy inkább nem pofázok bele (késő). Álljon itt Judit példaként minden 30-as évei közepén (bocs Juc) járó feleségnek! 

judit30_1.jpg

A címben található velős mondat a konditerem falán virít, de mostanáig nem igazán érte el az ingerküszöböm, pedig egy ideje bámulom már az edzések alatt. Most viszont, a diéta és edzés program félidejében kifejezetten aktuálisnak éreztem.

judit30b_1.jpgTény ugyanis, hogy az extrém cukor elvonási tünetek megszűntek az első pár napot követően, de ahogy írtam, ezt felváltották más jellegű nehézségek. Például az állandó éhség érzet, vagy legújabban a cukor helyett a zsiradékok iránti iszonyatos vágy érzése. Nem azt mondom, hogy fél disznókkal, vagy abált szalonnával álmodom, de sokszor eszembe jut, hogy letolnék egy masszívan margarinozott kenyérszeletet. 

Rájöttem amúgy, hogy a bejegyzéseim többsége a problémák taglalásáról szól, de ennek nem (jaj dehogynem, kit akarok becsapni) az az oka, hogy a nehézségek felnagyításával jobban fényezzem magam. Azt a célt is szolgálja, hogy mindenki, aki ezt a blogot olvassa megértse, hogy épp ezeknek a nehézségeknek a lekűzdéséből fakad a fejlődés, abból pedig a sikerélmény, elégedettség és önbizalom érzése, amit az ember lánya egy ilyen program során megtapasztal. 

Vannak ugyan könnyebb és nehezebb időszakok, de fontos megérteni, hogy a kihívás folyamatos. Nem arról van szó, hogy a dolgok egy - két hét után annyit javulnak, hogy már nem is okoz nehézséget lemondani a csokitortáról, vagy hidegben, esőben és hulla fáradtan lemenni edzeni. Lószart. Ez mindig nehéz lesz. Végig ott lesz a kísértés, ott fog ülni a bal válladon és megpróbál majd rávenni, hogy maradj a meleg lakásban, kuckózz be a kényelmes kanapéra és nézd meg a kedvenc sorozatod következő részét egy popcorn és egy nutellás (szigorúan tejmentes) palacsinta társaságában. Mindezt csak a már Zoli által is említett mentális állóképesség erősödésével fogod tudni napról napra legyőzni. Nem az elvégzendő feladat, vagy a legyűrendő kihívás lesz tehát könnyebb, hanem te leszel mind mentálisan, mind fizikálisan erősebb, ami az élet egyéb területein is kifizetődik majd.

Én legalábbis ezt érzem jelenleg, hogy napról napra erősödöm, s egyre közelebb kerülök a kitűzött célomhoz. 

Ja igen, célok. Eredetileg ugye a 60 kg elérését lőttem be a program végcéljaként, de mivel így félúton már 61 kg felé közeledek, ettől a nem annyira könnyen jött sikertől vérszemet kaptam mint Beria és úgy döntöttem, hogy a program végére 58 kilót fog mutatni alattam a mérleg. Van ott még ugyanis zsír, ahonnan ez jött. Amúgy marha makacs dolog ez a testzsír, mert amíg lassan kisebb melltartó méretre van szükségem, a hátamon meg már látszanak a bordáim, addig a seggem, vagy a combom környékén lévő zsírpárnák basznak eltűnni. De hát ezt értjük az alatt, hogy nincsen helyi, irányított fogyás. Elég sokat kell fogyni ahhoz, hogy ez mindenhol látszódjon. Szóval nincs más hátra, mint előre.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gymjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6715472960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
BLOG
süti beállítások módosítása