GymJunkie

BLOG

2019. október 15. 18:04 - iamzltn

7. nap

tumblr_pune0hly0v1yrkygxo1_500_1.jpgA futár meghozta reggel a fehérjémet és a mogyoróvajamat, pont mielőtt reggeliztem volna, így a mai zabpalacsintám két fokkal jobb lett. Igazából ez az egyetlen étkezés a napomban amiért igazán tudok lelkesedni. Palacsinták, csokis fehérjével, mogyoróvajjal, túróval, fahéjjal, szilvával és reszelt almával...Istenem már csak kb. 14 óra...Na de...most már igazából úgy látom, hogy lehet, hogy mégis heti összefoglalókat kéne írni, nem 10 naposakat. Kicsit hosszúnak tűnik a köztük eltelt idő. Mindenesetre, most már kivárom a 10. napot, de már nagyon viszket a tenyerem, hogy megírjam az elsőt. 

 

Közben úgy döntöttem, hogy az első összefoglalóval, (vagy külön bejegyzésben) megosztom majd az edzéstervem meg a diétám, hátha jól fog jönni valakinek. Ha nem is lemásolni, de ötleteket meríthet belőle aki akar. Egyelőre recepteket még nem osztok meg, nem is nagyon van mit, mert hát nem mondom, fasza kajákat eszek, de a főztömnek a diétában nem igazán van meg az a kifinomult összetettsége és változatossága, mint amit az öreg Benke Laci bácsitól láthattunk. Mondhatni nem túl nagy a merítés jelenleg. Se egy jó C-vitaminos túrókrém, sült fagyi vagy tarhonya torta (ezen szakadtam a legnagyobbat). Most kockáztam fel 1 kiló csirkemellet, és nagyon komolyan elgondolkodtam, hogy fogom és átviszem a szomszédnak, cserébe egy szelet zsíros kenyérért. Bár az éhségérzetem jelentősen alábbhagyott az utóbbi napokban és kezd rutinszerűvé válni a dolog viszont az ételek változatossága, vagyis pont annak a hiánya annyira esik jól, mint egy hátbarúgás.    

Ami még érdekes, hogy az alvásigényem a szokásosnál is nagyobb. A munka-edzés-főzés-blog kombinációja gyakorlatilag ébredéstől lefekvésig pörgésre kényszerít, és érzem, hogy fizikálisan és mentálisan is gyakorlatilag 100%-on pörgök. Hihetetlen hatékonysággal lehet működni, ha kevés idő alatt kell mindent megoldanod. Viszont érezhető, hogy agyilag és testileg is kimaxolom magam estére, ezért a nagy alvásokra szükség van. Kiváncsi vagyok, hogy ezt meddig lehet fenntartani, illetve, hogy lesznek e mélypontok (lesznek) és ha igen mikor. 

Igazából annyira nem történt semmi kilengés az említetteken kivül, hogy inkább írtam egy külön bejegyzést valami egészen másról, amit még ma este ki fogok tenni a blogra.

Egyétek, vegyétek, jó lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1915224584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
BLOG
süti beállítások módosítása