GymJunkie

BLOG

2020. január 16. 12:00 - iamzltn

Judit étrendje az első napokban

Ahogy Judit 0. napi bejegyzésében írtam, felteszem ide Judit étrendjének első napjait, mert Juci volt olyan patent hogy Myfitnesspal-ban így összerakosgatta és elküldte. Myfitnesspal vagy YAZIO nevű kalóriaszámolós alkalmazásokat javaslom, (nekem a második faszábban bejött) gyakorlatilag mindent megtaláltok bennük. Rákeresel a kajára (pl. csirkemell, darált marha, rizs, csemegeuborka stb.), beállítod a mennyiséget és hozzáadtad, az alkalmazás meg számol neked. Ennyi. Egy vak kecske meg tudná csinálni.
Még márkákra bontva is listázza a kajákat, tehát pl. Lidl-ös tonhalkonzerv, vagy Spar-os diákcsemege, eszemfaszommegáll, mennyivel egyszerűbb dolgotok van, mint 5-8-10 évvel ezelőtt, amikor ilyenek még nem voltak. Van, ami angolul van, meg vannak ilyen jelölések, pl. olivaolajnál, hogy 1 tbsp (tablespoon), ez angolul nem beszélőknek ugye egy evőkanalat jelent, meg van amit angolul tudott ezek szerint az alkalmazás, vagy a répa bepötyögése csak derogált Jucinak, ezt nemtudom, na de ezeket leszámítva, hát mi kellhet ennél több, hogy tudatosabban étkezzen az ember?!

Juditnál napi 1600 kalóriát viszünk be, ezt 200 gramm szénhidrát, 120 gramm fehérje és 35 gramm zsír formájában tesszük, illetve teszi ő. 

És akkor Judit étrendje az első napokban, napokra bontva: 

j1.jpg

j2.png

j3.jpg

j4.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1715411436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
BLOG
süti beállítások módosítása